ROUTE 55+

 

 

Country Rock-formatie Route 55+ has arrived!

 

Eind augustus 2017 moest onze jonge bassist Laurent inzake zijn studie voor drie maanden naar Zuid Korea, dus de formatie ROUTE 55+  moest op zoek naar vervanging en had deze snel gevonden in de persoon Roy Oltmans. Roy heeft in een paar weken tijd ons repertoire eigen gemaakt.

 

Naast dat we onze jonge bassist tijdelijk moesten missen, moest ook onze vaste drummer Ed Boerrigter vanwege gezondheidsproblemen de formatie verlaten. Af en toe werd Ed al vervangen door invaldrummer Bas Cornelissen uit de formatie Indian Summer, maar toen Ed het helemaal op moest geven hebben wij Bas als vaste drummer in kunnen lijven

 

Met zowel Roy als met Bas hebben wij ons op 1 oktober kunnen presenteren op de Kumpulan voor Tropenvrienden te Den Helder

 

In april 2018 was Laurent weer terug in Den Helder om weer samen met ons te reperteren en vanaf dat moment heeft Roy zijn Gretsch gitaar opgepikt en bestaat ROUTE 55+ nu uit de volgende leden:

 

Harry Janssen                                       - Leadguitar, backingvocals

Laurent Kleering van Beerenbergh       - Bassguitar

Roy Oltmans                                         - Leadguitar, lead- and backingvocals

Bas Cornellissen                                   - Drums, lead- and backingvocals.

Will Claase                                            - Rhythmguitar, Lead- and backingvocals.

 

In deze samenstelling heeft ROUTE 55+ zich op de Thijs Spit Memorial Days in The Old Weapon te Blijham kunnen presenteren en op zaterdagavond, 8 september a.s.  zullen zij een avondvullend programma neerzetten.

Zaterdagmiddag, 30 juni a.s. zal deze vijfmans country-rockformatie tbv. het KIKA-fonds optreden op het Breewaterpleintje te Den Helder.

 

Info, agenda en boekingen van Route 55+ lopen via de website www.willclaase.nl

 

 

Copyright © 2016  • Typisch-M en Will Claase